Installera programmet

Kaspersky har skapat en specialversion av programmet för invånare i den amerikanska delstaten Kalifornien. Om du är bosatt i den amerikanska delstaten Kalifornien måste du ladda ner och installera den här versionen av programmet.

Kaspersky VPN Secure Connection är installerat separat eller som en del av Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium.

Om Kaspersky VPN Secure Connection installeras som en del av Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium behöver du inte vidta några ytterligare åtgärder, utan programmet installeras automatiskt på din dator.

Om du installerar Kaspersky VPN Secure Connection separat genomförs installationen med hjälp av guiden.

Guiden består av en serie skärmbilder (steg) som du kan navigera mellan med knapparna Bakåt och Nästa. Klicka på knappen Klar för att stänga guiden när den är klar. Om du vill stoppa guiden vid något installationssteg, så stänger du guidens fönster.

Antalet och sekvensen av steg i installationsguiden beror på den region där du installerar programmet. I vissa programversioner uppmanar guiden dig att godkänna kompletterande avtal om hur dina personuppgifter behandlas.

Hur man installerar Kaspersky VPN Secure Connection från Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium

Kaspersky VPN Secure Connection kan generera .ovpn-fil att använda med OpenVPN-klienter. OpenVPN-klienter är inbyggda eller kan installeras i olika enheter inklusive routrar, Android TV och på ett brett utbud av operativsystem inklusive Windows, Android, iOS, MacOS och Linux. För mer information, se Hur man ställer in en anslutning via OpenVPN.

I detta avsnitt

Steg 1. Söka efter en nyare version av programmet

Steg 2. Starta installation av programmet

Steg 3. Gå igenom licensavtalet (EULA)

Steg 4. Kaspersky Security Network (villkor)

Steg 5. Installation

Steg 6. Slutföra installationen

Installera programmet från kommandoraden